img1
img2
img3
Letni koncert "TAM DOM JE NAS IN VAS ..." PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 23 April 2012 20:37

IMG 7132MoPZ Pobje smo tudi letos pripravili že tradicionalni letni koncert, ki smo ga tokrat poimenovali "TAM DOM JE NAŠ IN VAŠ ...".
Že sam naslov pove, da je bila rdeča nit celotnega koncerta torej naša domovina - Slovenija.

Poslušalce smo v dveh delih popeljali skozi 15 domovinskih pesmi, v katerih je bilo nedvomno čutiti zatiranost slovenskega naroda. Da pa ni bilo vse tako črnogledo, smo vse skupaj zaključili z udarno Oj Triglav moj dom in Vstala Primorska, skupaj z nekdanjimi člani MoPZ Pobje.

Po lanski dalmatinski tematiki je bil to velik preskok v drugo smer, vendar smo kljub temu ljubiteljem dalmatinske glasbe priskrbeli obujanje spominov na lanski koncert z video posnetki na DVDju.
Mimogrede, kdor ni imel možnosti in bi rad še vedno naročil posnetek lanskega koncerta na DVDju, naj piše na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Cena DVD ploščka je 10€.

Sedaj pa bi se radi zahvalili najprej korepetitorki Hermini Tominec ter povezovalki Petri Rupnik - brez teh dveh oseb prav gotov nebi bilo možno v celoti izpeljati koncerta, kot smo si ga zaželeli.
Prav tako bi se radi zahvalili našim podpornikom (ki so tudi navedeni v spodnjem delu naše strani), brez katerih pa nebi bilo možno izvesti koncerta tudi iz druge - finančne plati.

Kot je bilo v navadi že iz prejšnjega koncerta, smo tudi tokrat predstavili nekaj novega iz "spremljevalnega programa". Letos je bila to nova spletna stran, iz katere sedaj tudi prebirate to novico.

[slike] foto: Blažka Benčina

Lep pozdrav!
MoPZ Pobje 

Zadnjič posodobljeno Ponedeljek, 23 April 2012 21:05
 

Prihajajoci dogodki

No events

Avdio

Open in new window
JoomLine

Video

Facebook


mount athos

Podporniki

Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica

Povezave

Pasica
Pasica